Ons Totaalconcept

Een verantwoordelijk voedingspatroon van middelbare scholieren. Dat is volgens ons het beste na te leven met medewerking vanuit de directe omgeving. Juist daarom betrekken we ook ouders en docenten bij de filosofie van Scoolcompany. Daarmee hebben we rekening gehouden in de ontwikkeling van de Scool4You App.

Vanuit de app kun je het tegoed van een leerling eenvoudig opwaarderen. Het saldo kan alleen worden gebruikt in de kantine op school. Ouders mogen een ‘ouder login’ aanmaken. Op deze manier zijn ze eenvoudig in staat een abonnement af te sluiten voor lunches of het tegoed op te waarderen. Een eenvoudige en heel veilige methode.

Sparen voor korting

Super handig: Behalve een overzicht van aankopen en de mogelijkheid tot opwaarderen, biedt de app persoonlijke aanbiedingen op het account van de leerling. Daarnaast spaart de leerling met iedere aankoop punten. Die punten kan een leerling bijvoorbeeld inzetten als korting op een concert waarvoor soms maanden gespaard moet worden. In de app kunnen de leerlingen hun muzikale voorkeur aangeven, zodat ze precies op het juiste moment zien dat ze met hun puntensaldo korting kunnen krijgen op een kaartje voor het concert van hun favoriete artiest. Zo wordt het verantwoorde voedingspatroon van scholieren gewaardeerd.

Wisselend aanbod

De Scool4You App helpt ons met het inspelen op de behoeftes van jongeren die met de dag kunnen verschillen. Een bepaald type product kan zomaar enorm in populariteit toenemen. De catering van Scoolcompany houdt dit goed in de gaten en past haar aanbod hier op aan. Dit aanbod laten we ook zien in de app, waardoor de scholier op de hoogte is van het vernieuwde aanbod of van een product dat in de aanbieding is. De keuze voor een gezonde lunch, wordt door ons altijd gestimuleerd. Een verantwoord voedingspatroon van scholieren is dan ook de eerste prioriteit. Wij vinden dat een gezond evenwicht moet bestaan tussen verantwoord en minder verantwoord. Leerlingen willen zelf in control zijn en die mogelijkheid bieden we ze.

Interactie met de leerlingen

Als één van de leukste aspecten van hun werk, noemen de medewerkers van Scoolcompany de interactie met de leerlingen. Heeft de scholier een vraag over één van onze producten? We beantwoorden ‘m graag en geven als het even kan nog wat extra uitleg. Of we denken met ze mee over een gezonde combinatie van producten uit het assortiment. De medewerkers hebben oog voor de leerlingen: zij doen meer dan het verkopen van producten. Ze denken daadwerkelijk mee over het inrichten van het voedingspatroon van de scholieren. Zo creëren we samen een veilige en vertrouwde omgeving.

Het complete plaatje

Voor scholen die compleet ontzorgd willen worden, regelen we behalve de implementatie van ons concept ook zaken als personele bezetting. Onze werkhouding is heel flexibel, we kijken met jullie naar de meest geschikte oplossing voor de school.