Onze Missie

Een broodje kroket, een wit pistoletje chocoladepasta, een saucijzenbroodje of gevulde koek… helaas bestaat het lunchpatroon van veel middelbare scholieren uit niet meer dan dit. Tel daarbij op dat jongeren steeds minder bewegen. Geen wonder dat onze jeugd steeds zwaarder en ongezonder wordt. Dat kan beter vinden wij van SCOOLCOMPANY!

SCOOLCOMPANY biedt een totaalbeleving: Lekkere en gezonde voeding in een relaxte omgeving. Ons concept bestaat uit diverse elementen zoals een gezond cateringaanbod, onze Scool4You App met een digitaal platform, een Scoolcard, een spaarsysteem en een relaxte plek op school waar jongeren hun lunch kunnen nuttigen.

Wij van SCOOLCOMPANY zetten ons, samen met onze gezonde partners, dagelijks in om jongeren te stimuleren tot het maken van een gezonde keuze. We laten leerlingen ontdekken hoe ontzettend lekker gezond eten kan zijn. We maken ze bewust van hun leefstijl en prikkelen hen om deze gezonde leefstijl ook thuis verder te zetten.

Ons doel? Een gezonde en actieve jeugd die geniet van gezond eten en lekker veel beweegt! Is dit concept iets voor op uw school? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!