Partners

Succes behalen, dat doe je samen! Daarom werkt SCOOLCOMPANY intensief samen met lokale, regionale en landelijke partners. Dit doen we met het doel om scholen een zo volledig mogelijk concept te bieden.

Wij werken samen met de overheid, bedrijven, stichtingen, instellingen en organisaties. Met deze partners werken we aan ons loyaliteitsprogramma, geven we (gezonde) clinics en bieden we korting op producten en diensten die de gezondheid van jongeren bevorderen.

Sinds 2009 zijn wij convenantpartner van de gemeente Rotterdam (actieprogramma “Voeding en Beweging”) en in juni 2015 zijn we samen met de Gemeente Capelle a/d IJssel een langdurige samenwerking aangegaan om de Capelse-jongeren 'bewuster' te laten leven. 

Draagt u de gezondheid van jongeren een warm hart toe? Is gezond eten en meer bewegen één van de speerpunten van uw bedrijf? Dan is een samenwerking met SCOOLCOMPANY wellicht iets voor u!

Wij geven u graag meer informatie over ons concept tijdens een vrijblijvend gesprek. Neem contact met ons op via rene@scoolcompany.nl of 010 450 88 22.

Bekijk hier het overzicht van onze partners of partijen waar wij mee samenwerken: